dilluns, 10 d’agost del 2009

PROPERES ACTIVITATS AGOST I SETEMBRE

Acabades les festes de Sant Domingo, es hora de pensar amb lo nostre, es a dir, les motos.

Dia 15 d'agost es convoca a tots els socis i sòcies a fer una ruta nocturna fins a Ca'n Picafort per veure els Focs Artificials des de la platja. El tema del sopar està encara per definir.

Concentració serà a les 19:30h a n'Es Pou
Sortida a les 20:00h a n'Es Pou.

APUNTAU-VOS A TRAVES DEL FORO O DEL CORREU ELECTRÒNIC.


Dia 5 de setembre es la Volta Nocturna a Mallorca, aquest any ens em proposat realitzar-la sencera, al manco fins a Son Servera. Sabem que coincideix amb la festa d'Es Sequer, així i tot, ens concentrarem a les 21:30h a n'Es Pou, segurament conectarem amb la volta a l'altura de Llucmajor per així no baixar a Palma i fer Quilòmetres de autopista.

Els Foravilers estau convidats a assistir a la Festa d'Es Sequer que comença sobre les 19:00h i sortir tots plegats des de Es Pou.

El tema del sopar també s'està gestionant, encara que necessitam saber quants serem per contactar amb qualque restaurant.

Ens em informat que no coincideix amb la Pujada a Lluc de la Part Forana, ja que aquesta es el 12 i 13 de setembre.

CONCENTRACIÓ: 21:30H a n'Es Pou.
SORTIDA: 22:00h

APUNTAU-VOS A TRAVES DEL FORO O DEL CORREU ELECTRÒNIC.


Per acabar ja sabeu que estem preparant la Pujada a les Bolles del Puig Major.

Tenim 2 dates.

Dia 27 de setembre o dia 4 d'octubre. vos deixam triar, anau dient quina vos va millor per tancar la data i així ser quants més millor.

No tenim molt de temps de decidir així que no badeu, en el cas de no rebre prioritats de data, l'organització de la sortida serà la responsable de triar la data.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada