dilluns, 28 de setembre del 2009

NORMES COUNCURS 'JO CONEC MALLORCA'

Hola companys concursants de JO CONEC MALLORCA. Aquestes són les bases del joc.

Com hem estat parlant altres vegades la missió d'aquest joc és només constructiva i una manera de conèixer una mica més la nostra illa i els seus costums i aquests bells racons desconeguts per a molts de nosaltres. Passar una estona agradable i al mateix temps aprendre a buscar per Internet, ja que gairebé totes les imatges estan penjades o són de lògica. (Acceptem imatges acudits per enviar a tots els nostres companys de Jo Conec Mallorca, de llocs bonics de Mallorca) Recordar-vos que podeu formar equips, que heu de contestar abans de les hores especificades, que la resposta ha de ser clara i només una,

PUNTUACIONS:

* Cada diumenge a la nit entre les 20 i 22 horas s'enviarà una foto d'una moto aparcada en un punt de Mallorca, i vosaltres només amb aquesta imatge heu de es capaços d'endevinar on aquesta aparcada la meva moto, (És possible l'any passat el 25% ho endevinava a la primera) si ho endevineu entre diumenge i abans del dilluns a les 22 horas tindreu una puntuació de 4 punts.

* El dilluns a partir de les 22 hores se us enviarà una primera pista per a aquells que no ho haureu endevinat i que us ajudarà a poder conèixer més la imatge que us enviem el diumenge, si ho endevineu abans del dimarts a les 22 hores tindreu 3 punts.

* El dimarts a partir de les 22 hores, s'enviarà una segona pista que juntament amb la imatge del diumenge i la pista de dilluns ja hauries de saber on està, si ho endevineu abans de les 22 hores del dimecres tindreu 2 punts.

* El dimecres a partir de les 22 hores s'enviarà l'última pista, que juntament amb les altres ja hauries d'haver endevinat, i tots els email's que es rebin des de dimecres a les 22 hores fins dissabte a les 22 hores tindran 1 punt.

- Amb l'email de la foto el diumenge també s'enviarà una recepta, una història o alguna informació interessant relacionada amb la zona de la foto. Si aquesta disposa de les qüestions o endevinalla, sigui el dia que sigui, que la endevinin, tindràs 1 punt. Afegit al teu compte de punts. Aquesta prova no és obligatòria i, només és una opció a treure un punt.

- Només es pot enviar una resposta per dia, i nosaltres ja li comunicarem si ha encertat a través d'un e-mail, si li queda pendent la resposta de l'endevinalla podrà repetir cada dia fins encertarla.

- Només s'admetran aquells email's que tinguin la resposta correcta amb el lloc exacte. (Exemple si la moto esta davant l'església de Montuïri, la resposta correcta és Església Sant Bartomeu de Montuïri, qualsevol altra definició no seria correcta si és a la endevinalla les condicions seran les mateixes, si es parla de plats, pastissos, refranys , etc ... sempre prevaldran els referits a la població de la foto).

- La novetat d'aquesta edició serà una petita ajuda per als concursants que no puntuïn per no haver sabut o per no tenir temps, si entre dilluns a dijous ho has aconseguit saber la resposta correcta, i la aconsegueixes saber entre el dissabte i diumenge, podran aconseguir dos punts, si abans del diumenge a les 22 hores, han presentat una fotografia amb el jugador titular inclòs a la foto i aquesta haurà de ser realitzada en el punt exacte de la imatge que demanem en aquesta setmana.

- Quedaran anul • lats o seran exclosos tots aquells que portin més de 5 missatges sense contestar, utilitzin el nostre joc per a fins de bromes de mal gust, discuteixin temes il · lògics per a l'organització.

- Tots aquells que se'ls vaig enviar la foto i no desitgin concursar que ens ho comuniquin.

- Les puntuacions sortiran totes les setmanes a la pàgina de l'associació motard de Lloret ja us enviarem un enllaç

- Si us aneu de viatge ens podeu avisar que nosaltres trobarem una solució al teu problema


Biel Gelabert, Jaume Arrom i Tolo Ferragut
som part de l'organització-coordinació-direcció i concursants.

Qualsevol consulta 639 612 363 de les 7'00 a les 23'00 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada