dijous, 24 de setembre del 2009

TORNA EL CONCURS "JO CONEC MALLORCA"

Biel Gelabert; Hola companys en uns dies posarem en marxa de nou la segona part de l'concurs JO CONEC MALLORCA, el qual la seva base principal consisteix en un joc educatiu per conèixer una mica més la nostra illa, els seus costums, la seva gastronomia, la seva gent i com no la seva bellesa natural. Aquest joc part de la base de l'associació motera de Lloret de Vistalegre, (fotografia amb gairebé tots els seus socis) i compta amb la col.laboració d'alguns dels seus components per al desenvolupament del concurs. El concurs es va iniciar a partir de saber on havíem estat i recordar aquests llocs i així ho hem iniciat.
Ens preparem per la sortida el dia 4 d'octubre, seran 12 fotos una cada diumenge, dia 20 de desembre serà la darrera i tota la informació serà presentada a la pàgina web de l'associació motera. Les condicions s'enviaran a tots aquells que ens reenviïn aquest missatge o alguna adreça electrònica per al joc. Si teniu algun amic que vulgui jugar no cal conèixer-n'hi ha prou amb enviar l'email de concursant si es vol pot haver equips. Esperem poder haver recollit regals de les empreses col • laboradores com l'altra vegada i poder fer una final tots junts.

NOTA MOLT IMPORTANT:

Els interessats a participar en aquest concurs hauran d'enviar un e-mail al correu personal de Biel Gelabert (biel@coherge.net), per confirmar que desitgen concursar.
Si no ho fan, s'entendrà que no volen participar i no rebran les fotos de les proves setmanals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada