dijous, 14 de gener del 2010

CONVOCATÒRIA ASSAMBLEA

Hola sòcies i socis;
Vos convocam des de la Junta Directiva de la Associació Motera Lloret a l'Assamblea de socis i sòcies que tindrà lloc el proper diumenge dia 7 de febrer de 2010 a les 13 h al Restaurant Sa Pamboleria de Sineu (al costat de Sa Mola) per tal de posar-vos al dia del funcionament de l'entitat. Vos adjunt l'ordre del dia.

ORDRE DEL DIA:
1. Estat administratiu de l’Associació
2. Ratificació, si escau, de la Junta Directiva actual.
3. Exposició dels acords presos per la Junta Directiva a la darrera reunió
4. Lliurament de carnets als socis i ratificació dels membres, si escau.
5. Precs i preguntes

La idea és, al matí anirem a fer una petita Ruta Motera (vos l'adjuntam) la concentració serà a les 9.15h en el Bar Es Pou i la sortida a les 9.30 h( el que no estigui a aquesta hora, que ens cerqui per la ruta), i a les 13h ens concentrarem al Restaurant Sa Pamboleria de Sineu, primer farem l'Assamblea, i després dinarem tots junts al mateix, d'un menu que també vos adjunt.





VEURE EL MENÚ





FES CLIC SOBRE LA IMATGE PER VEURE LA UBICACIÓ DEL RESTAURANT





PÀGINA WEB DEL RESTAURANT

Donat que serà la segona Assamblea, per aquest any 2010 començarem amb el sistema de quotes. Per tant tots els que vulguin ser socis de ple dret de l'entitat (i vulguin tenir veu i vot a l'assemblea) han de fer un ingrés bancari de 15€ en el nº de C/C de la Banca March 0061/0263/96/0006670112 indicant el seu nom complet (nom + dos llinatges). S'ha de fer un ingrés per persona, donat que a l'hora de donar el nº de carnet de soci seguirem l'ordre d'ingrés bancari, i necessitam estar segurs de qui ha fet l'ingrés. Igualment necessitam tenir el nº del DNI vostre, per tant si de cas quan ens confirmeu l'assistència, confirmau-nos el vostre nº de DNI. Teniu de temps des d'avui fins el dia 5 de febrer de 2010; totes aquelles persones que no hagin fet l'ingrés podran participar com sempre de les activitats, però no es beneficiaran ni de descomptes ni de la participació, en futures ocasions durant l'any del sorteig de regals.

Per tenir més informació de com anirà el sistema de quotes i els beneficis de ser socis, vos adjuntam acta de la Junta on es va acordar el sistema. En resum cada carnet tindrà un nº (es donarà anualment, i es seguirà l'ordre en que s'ha fet l'ingrés bancari), el nom complet de la persona, el nº de DNI i l'any en que és vigent.



VEURE L'ACTA


Important confirmar assistència abans del dilluns dia 1 de febrer per confirmar les places al Restaurant i que tenim quorum per l'Assamblea.

 
Atentament
Sofia Alonso
Secretària de l'Amlloret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada