dimecres, 10 de març del 2010

DINAR PER HAITÍ

Diumenge passat una vintena de socis, varem ser presents al dinar per Haití que es va celebrar a Lloret.Uns parells varem aprofitar per fer una volteta aprofitant el dia primaverenc que teníem.La ruta va ser curta, enfilarem cap a Palma a on una vegada repostat ens varem aturar a berenar al Polígon de Ca'n Valero, a on segur que repetirem l'aturada. 
En Joan "que encara s'està fent a la nova montura", volia fer el Coll dels Tords que ben pocs l'haviem fet, ja que quasi tots es quedaven a l'altura del CIR (quina mili!!!). La veritat es que el Coll es preciós, encara que em d'anar amb cura per la gran quantitat de ciclistes, una vegada abaix, enfilam cap a Puigpunyent des de on podrem arribar a Sa Granja d'Esporles. Moltes curves tancades i un paisatge preciós ens acompanyava. A l'altura de La Granja, el grup es va dividir en 2 quedant que ens veuríem a Lloret. Uns varen enfilar cap a Esporles i els altres, que no ens havien bastat les curves, varem baixar per Valldemossa, desviant-mos a l'altura de S'Esgleieta cap a Lloret. 
Una vegada arribat a Lloret gaudirem del dinar de germanor i sobretot dels "mariachis" que amenitzaren la sobretaula. Sobre el sorteig només recalcar que la nostra secretaria va ser la premiada amb un servei complet de Perruqueria. Per cert, varem aprofitar per xerrar de les poperes sortides que vos anirem informant. Un bon gest, participar a n'aquest dinar. 
Una abraçada
Jaume


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada