dimarts, 8 de juny del 2010

UN DIUMENGE DE VOLTES I PLATJA

Pocs moters però molt ben avinguts. No sabem si es que les curves fan por, però el que esta clar es que uns 12 socis ens vàrem agrupar per fer la ruta fins a Tuent, ja que a n’és final no arribarem a Sa Calobra.

Una vegada passades les curses de bicicletes vàrem partir cap a Palmanyola a on en Carlos, na Vero, en Bernat , na Bea i n’Aina ens esperaven per berenar. Asseguts a l’ombra passarem una agradable estona jugant i veient com creixia d’aviat n’Aina.

Amb la panxa plena, ens acomiadam d’en Bernat, Na Bea i n’Aina i enfilarem cal al Coll de Sóller per baixar cap a la Vall, el dia acompanyava, no feia molt de Sol, fet que agraíem els moters. Reagrupament a n’és Mirador de Ses Barques i xerradeta davall l’ombra dels arbres, ja bastava el Sol que agafàvem a damunt la moto.

Sortint d’es Mirador el grup es va estirar, ja que venien moltes curves i cada un anava al seu ritme, la davallada cap a Sa Calobra, espectacular. Ens desviarem cap a Tuent a on el grup es va xapar en 2, un va quedar a la platja nedant i menjant de Pic-nic i l’altre va decidir cercar restaurant per dinar.

Amb els banyadors posats veiem arribar en Toni i Na Maite, ja han dinat per Sa Calobra i ens diuen que parteixen cap a cases perquè volen veure el tennis, així que ens despedim i seguim amb el dia de platja.

Després de dinar i xerrar una mica, ens tornarem a ajuntar al Restaurant de Tuent, a on havien menjat una paella en un balcó natural amb vistes a la Cala. Cafè, xerradeta de properes rutes i ja es feia tard. Enfilam el camí de pujada, gaudint de cada una de les curves.

El cansament es començava a notar al Coll de Sa Bataia a on en Nina volia anar cap a Alcudia a fer un gelat, o deixarem per a un altre dia. El grup enfila el camí de casa, en Carlos i Na Vero ens deixen a Inca per agafar l’autopista i els altres ans retrobam al Bar Es Pou, on a la terrasseta vàrem acabar la jornada fent cerveses i gelats.

Un dia tranquil a on cada un va anar al seu ritme sense cap problema, cal anomenar a n’En Miquel i la seva filla que ens varen acompanyar en aquesta jornada. Esperam tornar-vos a veure en les properes.

Be, un resum del que va ser diumenge, esperem que a la propera siguem mes, això si, ara ja toca nocturnes.

Una abraçada 
Jaume Arrom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada