dimarts, 2 de novembre del 2010

EXC. HOTEL CONDESA DE LA BAHIA

Els dies 23 i 24 d'octubre, varem gaudir d'un cap de setmana a un Hotel en regim de Tot Inclòs per un molt bon preu, gracies al nostre soci Paco.

Un cap de setmana, en el qual uns 30 socis i simpatitzants ens varem poder divertir i a la vegada descansar.

Com ja es habitual a dins la nostra associació, una vegada instal·lats cada un va poder gaudir a la seva manera de les comoditats de l'Hotel. El dissabte horabaixa una vegada arribats els socis que es varem incorporar mes tard per motius laborals, varen arribar fins al Far de Formentor per a gaudir de les vistes i del bon temps que teníem. Durant el mes de novembre, s'asfalta de vell nou la carretera de Formentor, així que haurem de tornar per veure que tal ha quedat, ja que fa falta.

La vetllada va ser molt tranquil·la, conversant copa rera copa, fins que el bar va tancar.

Diumenge mati, un grup es va aixecar d'hora va poder gaudir de les carreres de Formula 1 en la pantalla gegant. Gracies a les aturades per el mal temps, els agosarats socis varen poder entrar 2 vegades a Boxes i berenar per partida doble. Desprès de berenar, varem arribar fins al Mercat de Pollença, on varem gaudir de les bones temperatures.
Abans de dinar varem gaudir d'una cervesseta a la terrassa, mentre esperàvem l'hora. Una vegada dinat i fent al cafetet a la terrassa, ens varem acomiadar, ja que cada un va sortir de l'hotel a l'hora que va voler.

Crec que tots varem quedar contents i amb ganes de repetir. Aprofit la crònica per donar la Benvinguda a la nostre associació a na Maria i en Pep, una parella que ja va coincidir amb nosaltres a la volta nocturna i de la qual seguirem gaudint de la seva presencia a partir d'ara.

Ja estem preparant la ruta per el dia 28 de novembre.

Com sempre un honor poder gaudir la carretera amb vosaltres.

Ens veim el 28!!!

Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada