dimarts, 15 de febrer del 2011

ASSEMBLEA ANUAL 13.02.11

Un diumenge primaveral per el dia de l'assemblea anual de la nostre associació. Vull recalcar aquesta frase mentre escric en un horabaixa de ple hivern. En total ens varem reunir unes 12 motos per fer la ruta, aquesta vegada no estella definida, ja que el Sherpa havia decidit que la triàssim entre tots. Al final mentre un parell culatjaven la moto d'en Domingo, es va decidir fer una volta per la zona de Migjorn, exactament la zona de S'Estanyol i Sa Ràpita. El grup va enfilar cap al parc aquàtic de s'Arenal, conegut com Aguacity, a on en Buti ens esperava per unir-se al grup. La ruta era tranquil•la, molts, però que molts ciclistes varem torbar a la carretera, fet que ens feia anar molt alerta a la carretera.

Arribat a Sa Ràpita, ens aturarem al Bar Ca'n Marcial, lloc d'aturada per els motoristes, ja que pots prendre un refresc mentres mires les esplèndides vistes a l'illa de Cabrera, i les motos tenen a on aparcar. Una vegada acabada la berenada, en Nina es va fer càrrec del grup i es va posar coma Sherpa, el ritme era normalet, cada un sap les seves limitacions i fins a on pot o vol arribar, així que ens anàvem re agrupant durant el camí.

A Campos el nostre Presi ens va deixar en la ruta per retrobar-mos en el dinar. Arribat a Porreres, el grup es va dividir en 2, una va continuar cap a Vilafranca i els altres varem estrenar la nova ampliació de la carretera (podríem qualificar de circuit) Porreres-Llucmajor, un tram per disfrutar de la moto. De ben segur que passarem bastantes vegades per aquest indret.

El migdia ja el teníem a damunt i era hora d'enfilar cap a Lloret a dinar. En el Bar ens re agruparem els grups i ens trobarem amb els socis que per diferents motius no havien pogut venir en moto.

Unes 30 persones gaudirem del dinar al Bar Es Pou, punt de trobada de la nostre agrupació. Amb el cafè i la copa a damunt la taula, la nostra secretària i el Vice-President, varen ser els encarregats de fer el Sorteig de regals per els socis del 2010.

Uns varen tenir més sort que altres, però ningú se'n va anar de buit a ca seva, camisetes, buff, roba interior, jaqueta, vals regals, molta varietat, a part de les camisetes de la nostre associació que havien sobrat,que tothom va tenir l'ocasió d'endur-se'n a casa.

A partir d'ara comença un nou curs per la nostra associació, ja podeu anar a la Banca March a realitzar els 15 € anuals de la quota. Durant els propers dies, vos enviarem un mail amb el numero de compte.

Així que enhorabona a totes i tots i que en el febrer del 2012 poguem ser més .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada