dissabte, 30 d’abril del 2011

CRÒNICA 35ª VOLTA A MALLORCA

Diumenge 17 d'abril, va ser la 35ª volta a a Mallorca en moto i com no podia ser d'altre manera, la nostra associació va tenir representació.
A darrera hora varem poder arribar a ser un numero de participants acceptable, la meitat dels quals es desviaria a l'altura de Sóller per anar al dinar a la diada que es realitzava a Sa Comuna.
Una vegada sortits de Palma, varem enfilar cap a Valldemossa a on en Domingo ens va dur a berenar a una terrasseta que estava molt be, sobretot amb el dia que teníem tant bo. Una vegada berenat varem tornar cap a les nostres motos per continuar amb la volta, en aquest punt ens deixen na Cati i en Pep Toni que han d'anar a un dinar.
Aconseguim anar per davant la concentració, fet que ens fa anar molt més tranquil sense tanta moto.
Arribats a Sóller, la meitat se'n van per es Coll de Sóller per arribar d'hora al dinar de Sa Comuna, al final quedam un 9 socis per arribar a dina a n'es Trio.

A partir d'aquí començam a trobar més moviment de motos, la carretera està perfecte, sense cap punt . Decidim continuar fins al Port de Sóller, la carretera esta en molt bon estat i cada un agafa el ritme en el qual es troba més a gust, ja ens retrobarem a Pollença.

Retrobats a la rotonda de Pollença, enfilam cap al Port per anar a dinar, són les 13:30h molt bona hora, ja que no trobam quasi gent i tenim taula. El dinar molt bo, durant les postres comencen a arribar altres grups de moteros, segurament són els primers que han fet Tramuntana de cap a cap.

Mentre dinam xerram de l'actualitat de la nostra associació i de les properes activitats.
Una vegada dinat, cada un agafa el seu Camí, en Joan nina, na Cati i en Pep de Ruberts són els primer en partir ja que tenen un compromís, en Carlos i na Vero tornen a Palma per l'Autopista i en Carlos, na Cati, na Sofia i en Jaume, continuen un tros de volta travessant tot el Port d'Alcúdia i Ca'n Picafort per tornar a Lloret per Ses Comunes de Petra.

Un dia preciós per rodar en moto i sense cap sorpresa.
La meva opinió, es que aquest dia, és necessari per reivindicar la moto un dia de festa!, sempre hi ha gent que fa el beneit, però entenc que no es pot controlar a més de 5000 motos rodant per Mallorca, cada un ha de saber les seves limitacions i pensar que hi ha altres 4999 motos que també roden per carreteres i no per un circuit

Fins la volta del 2010, aquesta vegada esper que amb més socis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada