dimarts, 21 de juny del 2011

EXC. A CALA TUENT

Diumenge 12 de juny, varem gaudir d'un dia de curves i molt bon temps.El dia era assolejat però sense apretar la calor, fet que per els motoristes es d'agraïr.

Ens ajuntarem una vintena de socis per passar el dia per les carreteres de Mallorca, aturant a berenar al meravellós poble de Sóller a on varem gaudir de la terraseta d'un bar de la plaça.
Aquí ens deixen na Bea, n'Aina i en Bernat, que han decidit continuar el dia per la Vall de Sóller.
Els altres encaminam la nujada al Puig Major, cada un al seu ritme. La diferencia de temperatura de la Vall fins al Puig Major arriba als 5 graus, fet que noten fresqueta per els embassaments.

Ens reagrupam a l'encrauament de Sa Calobra, aquí els Pep decideixen continua per la carretera fins a Pollença, més tarda ens agafaran. Nosaltres continuam per la carretera de Sa Calobra fins arribar curva rera curva a Cala Tuent. Uns parell ens varem atrevir a nedar, per a molts era el primer capfico a la mar i restarem a la platja prenent el Sol.

Ja era hora de dinar i poc a poc varem anar pujant fins al Restaurant Es Vergeret, el lloc es molt tranquil, ideal per un dia de descans. La picada i la paella va ser molt bo i la tertúlia s¡'allagrava entre Cafès i Paxarans.

Però tot lo que comença ha d'acabar, tot lo que baixa a de pujar o era al revés?, be, així que ens tornarem a posar les botes, les jaquetes i el casc i començarem la tornada per la carretera de Sa Calobra, com a la baixada, cada un va pujar al seu ritme mirant de gaudir al màxim de cada curva i de les vistes.

Una aturada per repostar a la benzinera del Guix i continuarem fins a Inca a on tothom ens varem acomiadar, ja que cada un agafava el seu camí.

Com sempre un dia marevellós per passejar en moto i sobre tot amb bona companyia.

Com sempre un honor poder gaudir la carretera amb vosaltres.

Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada