dimarts, 5 de juliol del 2011

EXC. CALA SA NAU 2011

Un estiu més, un Cala Sa Nau més.

Unes 30 persones passarem una agradable vetllada de dissabte, gaudint de la cala, entre musica de Reggae, Caipirinhas i cerveses.

Un primer grup, amb pocs socis, varem partir de Ruta a les 18h, resultà una ruta tranquil·la ja que venia gent amb motos de lloguer i cilindrades petites. a l'arribada a la Cala , ja ens esperaven els "enllaunats" que havien arribat abans asseguts a taula refrescant la gola.

L'horabaixa coincidia amb una festa per la penjada de la bandera Blava a la Cala, uns aprofitarem per fer un capfico i els altres s'aferarren a la barra amb els peus en l'arena.

Era l'hora de sopar i un segon grup, aquests si que amb més socis, arribava, tots plegats ens asseguérem a taula i gaudirem d'un bon sopar, crec que xerro amb nom de tots a l'hora de coiuncidir que el sopar va estar a l'alçada, no va faltar beure i varem menjar fin que varem voler.

La nit es va allargar amb les copes i els que havien de tornar s'acomiadaven, eren més de les 1:00h i encara quedava camí. Els qui dormiem a la Cala, varem allargar la vetllada fins a les 4:00h uns ballant, els altres conversant, un veient monees per damunt un pi i un altre dormint.

Passada la nit, va arribar el dia i aquest amb un bon Sol que amb l'ajuda d'en Nina, ens va fer aixecar ben prest. El primer capfico del mati per espavilar-nos i anàrem a berenar a S'Horta.

Les cares de cansament eren present per aquest fet varem decidir enfilar cap a Llorito, però com sempre passa, ens varem anar encalentint, que si deixem provar aquesta moto, que si aquesta es més còmode, sense pensar-ho, en el camí varem fer una aturada al Monestir de Cura a on ens varem poder refrescar la gola.

En Nina s'havia despistat i ens esperava a Montuïri, una vegada reagrupats, varem arribar a Lloret, a on varem poder xerrar de sensacions i properes activitats.

Esperam poder repetir i que els qui varen provar de nou el cuquet de la moto, tornin a repetir ruta amb nosaltres.

Com sempre, un plaer compartir ruta amb vosaltres.

Jaume Arrom

Fotos


EXC.CALA SA NAU 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada