dilluns, 17 d’octubre del 2011

EXCURSIÓ A LLUC

Aquesta volta em estat poquets però molt ben avinguts. En total varem acabar realitzant 190 Km quasi totes de curves.El dia començà una mica enrarit, supòs per la poca participació de la ruta, al final sortirem de Lloret a les 10h, hores de senyor i enfilarem cap a Bunyola a on ens esperaven na Cati i en Carlos. La carretera que ja coneixem, transcorre per la serra de Tramuntana amb paisatges característics de la zona i curves molt tancades. A Orient, varem aturar per fer un cafè i xerrar i xerrar i xerrar… 

Mentres fèiem el cafè varem quedar amb en Pep Paletes, que estava caçant, a Selva. Així que ja era hora de continuar. 

Ja que el paisatge s’el mereix varem triar l’indret per fer la fotografia de grup de sortida, continuarem la ruta seguint el mateix tipus de carrereta, estreta i amb curves tancades. 

Gràcies a que el grup era petit, no ens separàvem gaire i no havíem d’esperar molt als reagrupaments . 

Arribats a Caimari ens sobraven 15 minuts, que varem aprofitar per arribar fins a Biniarroi travessant el poble de Moscari, la veritat es que ens o estàvem passant bastant be i el dia acompanyava. Ens aturarem a Selva per esperar en Pep i una vegada reagrupats pujarem cap a Lluc. En el monestir ens esperava na Maria amb na Marta que havíem pujat amb el cotxe per dinar amb nosaltres. 

Durant el dinar varem planificar la propera gran ruta. LA VOLTA A MALLORCA EN MOTO EN UN DIA que realitzarem diumenge 6 de novembre. 

Amb un cafè i patxaran a la taula era hora de començar a posar-se en marxa ja que eren les 16:30h. En aquests instants va sortir el dilema de per on tornar, al final varem decidir per la via mes divertida, tornarem per Valldemosa!!! En Paco, Na Maria i Na Marta decideixen abandonar el grup per enfilar el camí cap a Lloret i la resta cap al Puig Major i falta gent. Durant la pujada, degut al transit de vehicles de Quatre rodes el grup es va xapar i fins al Mirador de Ses Barques no es va poder reagrupar. Estirades les cames el següent destí, Valldemosa. 

Ens tornarem a xapar per el mateix motiu, la temperatura era molt bona i havia molta gent per enmig, així que havíem d’anar alerta. A Deià, petita aturada per reagrupar i continuarem fins a Valldemosa. Una vegada a n’aquest poble, decidírem no aturar i fer un cafè a Lloret.A Santa Maria ens deixaren em Carlos i na Cati ja que havien de recollir en Lluc, la resta continuarem fins arribar a Lloret quan el Sol ja estava bastant a baix. 

El dia acabà al Bar Es Pou fent una cerveseta i menjant cacauets. 

Bona dia, bona temperatura, bona ruta, bona gent, resumint un dia fabulós. 

Fins a la propera i ens veiem a la carretera.

Jaume Arrom
FOTOS
EXCURSIÓ A LLUC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada