dilluns, 7 de novembre del 2011

VOLTA A MALLORCA EN MOTO

Qui te por a l'aigua?

Les ganes d'anar en moto a vegades supera en creus al sentit comú.

Ahir 12 socis ens varem reunir en motiu de la sortida programada de la volta a Mallorca , el dia es va aixecar amb poca pluja i 8 sòcies partirem cap a Palma per recollir els qui ens esperaven a Son Moix,d e camí ja ens varem adonar que la ruta de Tramuntana seria impossible.
Arribat a Son Moix, va començar a ploure i ens varem poder resguardar a dins una carpa que hi ha a l'aparcament. Esperant que aturàs la pluja varem fer temps xerrant i riguen.

Arribat el moment canviarem els plans i decidirem anar a berenar a Sa Ràpita, només brusquejava, però en Bernat va decidir tornar cap a casa.

Durant el camí el temps es va anar estirant i vare

m arribar a berenar amb bon temps, durant el berenar aprofitarem per veure per la televisió l'homenatge a Simoncelli.
mitja hora va bastar per a tornar a canviar el temps, es tornava a embrutar, venia mal temps de Palma així que decidirem tornar a posar-mos els trages d'aigua i continuar el camí.

Durant el camí el temps empitjorava per moments i el tros de Porto Colom a Porto Cristo va ser el pitjor, aigua i vent , a trossos pareixia que plovia a poalades. Veure ciclistes i qualque moto ens ajudava a pensar que no estellem tant bojos com en realitat era.

Arribat a Porto Cristo no ens va quedar més remei que aturar a la benzinera, el cel cada vegada estella més negre i ja era hora de fer un pensament. En aquests moment en Mateu va decidir que era hora de retirar-se ja que ell tenia un dinar. Una vegada fugit en Mateu la discussió tornar amb continuar i retirar-se.

Al final es va optar per retirar-se cap a Lloret i pujar a Ca'n Picafort a dinar amb cotxes i amb roba més còmode. El camí de tornada a Lloret va ser el mateix, pluja i més pluja.

Després de deixar les motos i posar-se roba més còmode quedarem al Bar per partir cap al restaurant. En Carlos es retira, decideix quedar a Llorito per dinar amb la família. Els altres varem dinar al restaurant que havíem comanat, tot un descobriment, molt bon menjar i el lloc molt agradable, segur que tornam. Desprès d'el cafè, arribà l'hora del Patxaran i passarem unes hores de rialles. Però tot lo bo s'acaba i el temp
s es tornava a posar negre, i ja era de tornar cap a Lloret, el temps es tornava a embrutar i en Carlos i na Vero havien de fer el camí de tornada de Lloret a Palma en moto. Arribats a Lloret ja tornava a ploure i a fer vent així que la tornada dels ciutadans segur que va ser divertida.

La veritat es que un esport o activitat es fa amb seny i amb preparació no hi ha es per que de tornar a enrera, sempre endavant. Va ser un dia per posar a prova la nostra destresa al manillar i el nostre equipament d'aigua.

Ens ho varem passar molt be, deixam la volta a Mallorca per a un altre dia, però ja vos avisam que preparam un altre per desembre. Que vos pareix la ruta dels Monestirs?

Com sempre un plaer fer ruta amb vosaltres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada