dimarts, 13 de desembre del 2011

SA DARRERA DE L’ANY (5 MONESTIRS)

Per els més despistats vos diré que el 2011 està finant i que aquest diumenge em gaudit de la darrera sortida oficial de l’associació d’aquest any.

Em motiu de les festes Patronals de Mare de Deu de Loreto, varem decidir pujar als 5 monestirs més emblemàtics de Mallorca.

Ens reunirem com sempre al Bar Es Pou a on a poc a poc anaren compareixent els socis, en Bernat, na Bea i n’Aina varen comparèixer amb la nova adquisició, ja tenim el primer sidecar a l’associació, es un gust veure tota la família gaudint de la moto, enhorabona per la nova montura.

Aquesta vegada es varen unir a nosaltres gent de Lloseta, Inca i Palma, ja sabeu, estau convidats a repetir sempre que volgueu.
En total érem unes 16 motos que varem encaminar el camí cap a Lluc, obria el grup na Loreto que era la seva primera vegada que participava com a conductora amb la seva nova BMW, això si, sempre ben assessorada i monitoritzada per el seu pare.
El grup es va desfer pujant a Lluc, ja que varem trobar molt de transit, una vegada arribat al monestir i vist la gran quantitat de visitants, decidirem berenar a Santa Magdalena. Foto de grup i en marxa, ja que avui no podem perdre gaire el temps.

Degut a que som un grup nombrós amb motos diverses la pujada a Santa Magdalena també va ser molt oberta, s’arribà en 3 grups ben diferenciats. A l’arribada a n’aquest monestir varen tenir la sorpresa de trobar-nos el restaurant tancat, així que foto i a cercar un lloc per berenar, ja que començam a tenir rusca.
Ja que venia de camí varem aturar a Son Catiu a berenar, però per lo vist, a n’aquest indret no tenen ganes de fer doblers i no ens deixaren berenar amb l’excusa de tenir la cuina tancada, però si eren les 11:30h !!!!, be ells s’ho perden. Després que no venguin en que la gent no vol gastar o que si hi ha crisis. Varem fer un cafè i continuarem amb el camí.

Tocava fer el recorregut més llarg fins a Sant Salvador, passant per Petra, en Miquel de Sineu ens ha d’abandonar, la CBR s’encalenteix, avui no es el seu dia, ens despedim fins a l’hora de dinar.
Una altre pujada cap al tercer Monestir, arribats a dalt, gaudim de les vistes que la veritat es que totes són espectaculars, estirar cames i foto de rigor.
El mati passa i en aquest punt ens deixen en Buti que ha d’anar a cercar a na Maite, en Pep Fidaver que te dinar de família i part dels nous amics que ens acompanyen avui.

Encaminam el camí cap a Montision, el desplaçament va ser ràpid, a Porreres en espera en Pep Paletes per unir-se al grup per acabar la ruta , el cansament fa estona que comença a aflorar entre els socis però això no lleva les ganes de moto.
En aquest punt també ens deixa gent, són les 14h i la gent te compromisos. En Paco, na Cati i en Carlos fan un recta i es passen de llarg Cura.

Els pocs valents que quedam pujam cap al cinquè i darrer monestir, Cura.
Aquesta carretera es la més coneguda per tots per la proximitat d’aquest monestir a la nostra localitat. De camí cap a Llucmajor ha plogut una miqueta, però el bon temps aguanta, la darrera foto i tenim 15 minuts per arribar a Lloret a dins l’horari establert.

15:00h arribam puntuals a Lloret, la resta ens espera per dinar, aturam les motos, aparcam i cap endins que tenim molta, però que molta gana. El dinar passa entre rialles i xerrades.
El dia acaba amb el Vice, la Secre i Sherpa a la reunió preparatòria de les festes dels Reis Mags, però aquesta és una altre història.

En definitiva una ruta per els moteros més “curveros”, i que amb la qual uns quants de participants i socis varen descobrir monestirs que no havien pujat mai.

Això es tot, aprofit per donar-vos els molts d’anys i fins la propera crònica, ja dins el 2012.
Com sempre, un plaer compartir ruta amb vosaltres.

Jaume - Sherpa


FOTOS RUTA 5 MONESTIRS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada