dimecres, 29 de febrer del 2012

ASSEMBLEA 2012

Passada l'assemblea, ja tenim en marxa oficialment el curs 2012 de l'amlloret.
Encara que estem a les darreries de l'hivern, ahir varem gaudir d'un dia meravellós de primavera.

Si la pluja fa sortir els caragols, ahir es va tornar a comprovar que el sol fa sortir les motos, ja que durant la ruta ens varem trobar amb la presència de nombrosos moters que gaudien de la carretera igual que nosaltres.

Al mati ens varem reunir un total de 10 motos i 13 sòcies i socis. La ruta no estella programada, així que abans de partir es va acordar cap a on anar, ja havíem avisat que la ruta seria tranquil•la i apte per a tots els moters.

La ruta començà enfilant cap a Petra per la carretera de les canteres, aturant a la benzinera d'aquest poble per repostar. El Sherpa va suggerir aturar al castell d'Artà a berenar, així que enfilaríem per les comunes de Petra, el grup es va desmembrar com sol ser habitual, reagrupant a l'entrada d'Artà.
La pujada al castell es va fer amb tot el grup per dins la població. Una vegada arribat al castell de Sant Salvador varem poder gaudir d'un bon berenar a la terrasseta dient dois i riguen com es habitual entre nosaltres.

Es feia tard i teníem hora d'arribada a Lloret així que ens tornarem a preparar per anar a la recerca dels socis Maite i Toni que ens esperarien a mig camí.

El dia era molt agradable i la veritat es que després d'unes setmanes de mal temps i fred qui més qui manco desitjava sortir de ruta. Fins a Porto Cristo varem anar en grup i a la sortida d'aquesta població tothom va tornar a cercar el seu ritme ideal de ruta. Una reagrupada abans d'agafar la carretera cap a S'Horta, un cigarret d'en Carlos (es l'únic del grup que fumava, je,je,je), una ullada a les motos que passaven, una aturada als lavabos i a cercar a na Maite i en Toni. Arribats a s'Horta nova aturada per fer les salutacions pertinents i seguim en ruta. Cal recalcar l'obsedia de na Vero que es va apuntar de copilot amb en Joan Nina fins a Lloret (Vero,t'ho vares passar be eh?). A l'entrada de Felanitx en Joan va informar de la ruta fins a Lloret i varem continuar en ruta, com es habitual a l'entrada de cada població ens reagrupariem.

De Porreres varem anar cap a Llucmajor, ja que en Pep Fidaver ens havia dit que ja havien donat la capa final d'asfalt. Com ja em dit amb anterioritat, aquest tram es un autentic circuit per a les motos, i més d'un va perdre el tàndem Joan-Vero de vista. Aturada per reagrupar i repostar i enfilarem el tram final cap a Lloret a on ens esperàvem la resta de socis que no havien sortit de ruta.

Una vegada arribats a Lloret i amb les salutacions i comentaris habituals després d'una ruta entrarem al restaurant per gaudir del dinar.

Amb el cafè va arribar l'hora de l'assemblea, el primer punt de l'ordre del dia era la regeneració de la junta directiva.

Ja que no va haver cap candidatura i per unanimitat, es va acordar fer President al soci numero 1 Jaume Arrom i per petició de l'antic Tresorer el soci n. 3 Llorenç Miralles que havia demanat sortir del càrrec es va atorgar aquest càrrec al seu germà Domingo Miralles que estrenaria càrrec i numero de soci durant aquests 2 vinents anys.

La directiva ha quedat així per els anys 2012 i 2013

President: Jaume Arrom
Vicepresident: Joan Gili
Secretària: Sofia Alonso
Tresorer: Domingo Miralles
Vocals: Carlos Suau, Paco Alhama i Pep Fontirroig

Aprofitam per agrair als socis Pere Joan Munar i Llorenç Miralles la seva presència dins la directiva els 2 darrers anys i que poguem gaudir d'ells ara ja com a participants a les nostres activitats.

Els següents punts es va informar del tema de les subvencions municipals i de l'estat de comptes.

El darrer punt va ser donar la benvinguda als nous socis per al 2012 que eren presents al dinar, aquests són els següents:
Domingo Miralles, Loreto Gili, Tomeu Bisquerra i Xisca Riera

Com ja sabeu a partir d'ara ja podeu passar per la Banca March per fer l'ingrés de la quota 2012 de 15 € per sòcia i soci. El numero de compte se vos farà arribar per correu electrònic.

Teniu fins dia 27 de març per realitzar l'ingrés.

Acabada l'assemblea, es va passar al desitjat sorteig de regals que es fa entre els socis de l'any passat.
El llistat de regals per soci el podeu trobar mes abaix.

IMPORTANT: ELS QUI NO HAGIN REBUT EL REGAL TENIU FINS DIA 9 DE MARÇ PER RECOLLIR-HO, A PARTIR D'AQUEST DIA ELS REGALS NO ES PODRÀN CANVIAR A LA TENDA

Posau-vos en contacte amb en Jaume Arrom per recollir-ho

Be, això es tot, esperem que aquest nou any moter que començam sigui igual o millor del que em passat. Un any de noves rutes, noves activitats i la possibilitat de tornar a realitzar un nou Rally Fotogràfic

La propera ruta serà un dissabte o diumenge horabaixa del mes de març per canviar una mica, vos mantindrem informats.

I recordau i reservau a l'agenda:
DIUMENGE 22 D'ABRIL ES LA VOLTA A MALLORCA EN MOTO

Com sempre, un plaer compartir ruta amb vosaltres.
Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada