dilluns, 2 d’abril del 2012

RUTA DEL CAPVESPRE

Dissabte 31 de març varem realitzar la Ruta del Capvespre.

En total varem ser 17 persones que ens vàrem animar a fer la volta. L’horabaixa acompanyava, fins i tot una mica massa de calor al principi, però que poc a poc amb la caiguda del Sol es va anar suavitzant la temperatura.

Des de Palma varen sortir 12, entre ells els nous socis na Xisca i en Tomeu que s’estrenaven i companys de Sant Joan que ja havien compartit ruta amb alguns socis. A Palma esperàvem en Carlos, na Cati, na Sofia i en Jaume. Aprofitam per repostar i prosseguim amb la ruta.

Degut a que la ruta per el Coll dels Tords es bastant tècnica i cada tipus de moto necessita un tipus de conducció diferent, el grup es va anar estirant fins reagrupar-nos a Calvià.

Quasi sense temps ni per baixar de la moto, vàrem continuar cap Es Capdellà tornat a re-agrupar a Andratx.

En aquest punt s’acorda a on realitzar la següent aturada, aquesta serà a sa torre de Ses Ànimes (Banyalbufar). El temps i el clima acompanya i es deixa gaudir d’unes paratges espectaculars, sense cap núvol i amb la mar totalment en calma, pareix més un horabaixa d’estiu que no de primavera.

A sa torre ens aturam per estirar les cames i conversar sobre la ruta.
Ja que anam be de temps, ens plantetjam continuar la ruta fins a Sóller i no Valldemosa com teníem previst, així i tot realitzaríem una aturada tècnica a la benzinera de Valldemosa.
Entre punt i punt, el grup es desmembrava segons les necessitats de cada moter, uns necessitaven adrenalina i altres preferien fer el tram en mode passeig, cada un a la seva i sense nirvis.

Una vegada repostats a Valldemossa varem arribar fins a n’és Mirador de Sa Foradada per aturar-nos a veure les vistes i fer una cervesa.

Rehidratats en un marc paisatgístic únic, surt la idea d’arribar fins a Lluc per baixar per Inca, es veu que no n’hi ha prou amb la ruta establerta i necessitam engolir més Kilòmetres per saciar la nostra fam de moto.

En Paco no pot quedar a sopar amb el grup, ja que te altres compromisos i vist la dificultat de tornar i ser a l’hora prevista a Lloret per la nova ruta establerta, decideix retirar-se per Valldemosa. Ens acomiadam i cada un empren el seu camí.

El Sol cada vegada estava més baix i la temperatura acompanyava la seva davallada. Calia abrigar-se una mica més.

Quan el darrer grup arriba al Mirador de Ses Barques, indret a on havíem de fer reagrupació, ens trobam que no hi ha ningú. Aturam i decidim el que fem ja que pensam que aquells han continuat fins a Lluc. Quan anàvem a reprendre la ruta, sentim unes motos que baixen amb els motors bastant alegres, sorpresa, si són ells que baixen del Puig Major!
Es veu que degut a que la carretera està poc transitada i el ferm de la carretera es troba molt be, havien aprofitat per continuar fins el Túnel, fent mitja volta per tornar al reagrupament.

Xerrant a n’és Mirador, surt el debat de per on anar cap a Santa Maria, si per el Puig Major o per Sóller, la fosca cada vegada es més present i només tenim 1 hora per abans de sopar. Anar per el Coll es una opció, però decidim avançar per el túnel, l’anada fins a Santa Maria es fa en grup, a l’arribada a la Pizzeria ens espera en Mateu que no podia venir de ruta però que a vingut a sopar amb nosaltres.

El sopar molt bo i la companyia millor encara, però es fa tard i em de tornar cap a cases. En aquest punt ens acomiadam de na Cati en Carlos i en Lluc (un dels nostres socis juniors).

La tornada a Lloret també es fa en grup i sense complicacions, fa menys fred del que ens esperàvem. Per acabar la ruta varem passar una bona estona de rialles prenent una copa a n’és Bar.

Be, això es una mica lo que va passar dissabte. Fins aquí la crònica de la Ruta del capvespre.

Ens veim a la Volta a Mallorca

Com sempre, una plaer compartir ruta en vosaltres

Jaume




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada