dimecres, 7 de novembre del 2012

PIRENAICA 2012


10/10/2012
Tal dia com avui 10-10-2012 sa nostra estimada i gran amada associació motera ha enviat al mes vius a fer una inspecció pirenaica, per a veure si podem ampliar el terme municipal de Lloret.
Be, varem partir de Lloret aconseguint col·locar ses cinc motos nomes cinc motos dalt del tot terreny ajudat d'un remolquet, una va anar rodat per que el patrocini no bastava per tots, del nostro estimat patrocinador .... des Condado.
Sortirem direcció ciutat (moll vell), embarcant a temps, com tots els viatges no cal dir res mes, aigo, aigo i mes aigo, cal dir que no tots tinguérem la gran sort de poder navegar, el senyoritos varen  venir volant, be amb avió, no fos que la gent es malpensats, adelantar-mos perla dreta i per l'esquerra jejeje.
Basta de veritats, gran i apoteòsica arribada al moll, i una passejadeta per Barcelona per a mostrar les joies als catalans, mentrestant els Peps feien de las seves, passejant per tot arreu, per trobar un punyetero aparcament a on deixar la góndola i el tràiler.
Sortida direcció Berga, per al cap de dos minuts però fora bromes dos minuts contats, tenir que fer un petita aturada per que San Pere plorava d'alegria de veure els de la roqueta per Cataloniaaaaaa.
Desprès de suportar les inclemències del temps i el sallent, aconseguirem arribar a Berga, per trobar l’hostalatge la municipal va posar a la nostra disposició un vehicle oficial amb tres agents per fer l'escolta fins l'hotel. "LES DONAM LES CORDIALS GRACIES"  
Desprès d'un soparillo a altes hores de la matinada, prenguérem l'escala cap a les dependencies per tenir un bon fi de dia, censa contar que tot el vespre tinguérem un concertet.
Un saludo "El Vice"

11/10/2012
Visita a Andorra
Ara que mos aixeca’m d`hora em aconseguit que els Peps es despertin, i al cap d`una estona llarga varen davallar amb una carota que els arribava fins els peus.
Berenar de llarga durada, colcada a les someretes amb les serrietes  buides per anar direcció al baratillo d`Andorra, però el GPS (gilipolles perduts) ens va fer anar pel Coll de la Creueta de 1.888m de alçada quina llàstima tots reien de gom a gom un parell de currrrrvesssss.
Una vegada arribats passarem per dues tendes i firarem poca cossa, però el dinar va ser bo, sobretot per que dins el restaurant no hi plovia, a la tarda tornada cap a la base de Berga per el túnel d`               el Cadí, molt rapit , no tant divertit i gaire be un poc desaconsellable pel  €.
Trobada amb el segon torn de moters, Xiriquer i Llorenç. Que arribaren fosca negre i trobaren l`hotel sense GPS ( Uns cracs, gent amb estudis).
Soparillo a Cal Nen, molt desitjat per en Llorenç, i preparació de la ruta de divendres amb les conyes de si les seves xiripitacas aguantarien tantes costes, curves i davallades.

12/10/2012       
Perdoneu que a quest dia sigui breu.
Majestuós berenar , panxa plena per passar el dia fent el me damunt la moto.
 Excursió:
Berga, Sant Llorenç de Morunys, Coll de Jou, Coll de Nargó, Isona, Tremp, Pont de Suert, Campo, Ainsa.
Com podeu veure, res una horeta, tres-cents  kilòmetres, i una senalla plena de sensacions, bolets ; reixa feta i mostrada de matricula als Catalans.
Petita aturada per recuperar les forces al mirador de ...... i passejada motera  vora els rierols catalans “molt macus”, arribada a Ainsa (una panxada per trobar un llit), això si, passejada cultural per el casc antic molt bonic, si senyor i mirant que “Le France” esta a la volta de dues curves, mira per on, la gent ja l`hi agafa el filet a les carreteres, cassi fan jonyoll, ens aconsellaren un soparrillo de luxe a Casa FES, que voleu que vos digui ni fu ni fa, però això si cava vegada de feim la comanda no se però acabem sempre amb el mateix, Xuleton i vinet per tots jeje. Toloooooooooooooooooo jijijiji.

13/10/2012
Com sempre BERENAR, per agafar força, boliquet fet i amb ses someretes plenes de faves de 95 octanols, ens dirigirem cap el túnel de Bielsa amb un dia solejat, en sortir d`ell Ho!!!! Boira, el des estudis diu, som al Perú, però sorpresa parlen el francès, deu ser que ens em equivocat i hem passat al bàndol Francès, i la frontera on es????
Re calculant la ruta, veim que el plobe de na Bernadette es a qui al costat, pensaren que amb un CIRI  aconseguiríem el nostres desitjos, aturada per posar faves a les someretes, i el de la  benzinera ens indica la ruta: pour la droit, quarante minutes, pour la gouche,  ce un heure e demi, “ce muy diverti” .
Partim, curves, curves, curves, curves, costes, curves, curves, costes, costes, jonyoll, curves, costes, ho un indicador, “COL DU TOURMALET” efectivament No es Perú, aquest parlar tampoc, baixada amb mes curves, curves i curves, ho dios que veim es
“   L  O  U  R  D  E  S  ”
                                                                                                                                           
Ens anem convinsuts que el desitjos a la Santa es veuran concedits.
Reprenem camí cap a la nostra pàtria, passant pel pas de muntanya de Bossost, per anar adormir a Vielha, pervius soparillo de com ja podeu imaginar, Xuleton i vinet.




14/10/2012
De Vielha a BCN, ara vos ho contam.
Per adressar passarem per Baqueira, i Sort, fora comprar dècims per que la cova arribava fins a La Seu d`Urgell. (per interneteee també es podem comprar i fora coves jeje),dinarillo a Oliana, amb visita obligada al Museu de la Moto, amb el rellotge aferrat al cul i 145Km per fer, “vuelo rasante” fins al Maremàgnum passat per la Rambla de Barcelona per despedirmos.
Ei, es fa tard i es hora de anar a dinar i per això vos deixem amb una recopilació de fotos que verifiques la veracitat de lo contat.



Nota: per els lloscos:
“ce un heure e demi”:  això vol dir, una hora i mitja 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada