dilluns, 11 de febrer del 2013

CRÒNICA ASSEMBLEA 2013


L'assemblea del 2013 ja es història, ahir diumenge varam poder gaudir d'un bon dia per sortir amb les motos, encara que així com s'acostava el migdia el vent va anar fent acata de presència.

La ruta ja estava traçada i només calia engolir els quilòmetres que estellen en el rutometre, ens varem aturar a berenar al Santuari de Sant Salvador des de on varem poder gaudir de les marevelloses vistes.

Mentre berenavem, entre rialles i bromes varem xerrar de la propera ruta, LA CARAGOLADA, però aquest tema el deixarem per a la convocatòria.

Després de berenar la idea era fer el mateix traçat que feia 5 anys quant es va signar els papers de l'associació motera.

En arribar a prop del Cap de Ses Salines, el nostre Sherpa, que te entrevessada aquesta sortida del camí del Far, es va passar de llarg, qualque dia l'encertaré no?

En el Far podíem observar l'illa de Cabrera amb la mar molt moguda, era espectacular com rompien algunes ones a les roques.

Quan sortim del Far en Nina es va posar el cap davant, havíem de tornar per Campos, però com sempre la ruta es va modificar una mica , no seriem nosaltres si seguísim estrictament la ruta establerta. Així que arribarem fins a Llucmajor a on varem enllaçar cap a Porreres, tothom anava al seu ritme més còmode però sense perdre de vista un de l'altre.

Arribant a Montuïri, ens trobarem na Paqui i en Pedro que ja feia una bona estona que ens esperàvem, crec que la cervesa ja els havia fet efecte.

Ens varem anar col·locant a taula i els socis que faltaven varen anar arribant amb els regals.

Dinar i beure fins a rebentar i durant el cafè, va començar l'assemblea en la qual el nostre Presi va explicar com es trobava actualment la nostra associació, contes, subvencions i properes rutes i activitats per a l'any 2013.

Una vegada acabat de donar les informacions vàries, es va procedir al sorteig dels regals, aquesta vegada amb l'ajuda de la ma innocent de na Marta varen anar sortint els números i es varen entregar els regals.

Una vegada finalitzada l'entrega de regals varem acabar la jornada fent unes copes a n'és Bar Es Fasser.

La diada va resultar festiva i molt agradable. Esperem que poguem gaudir molts d'anys de la nostre companyia.

Com sempre, un plaer compartir ruta amb vosaltres

El vostre Sherpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada