dimecres, 27 de novembre del 2013

RUTA DE TARDOR 2013


Diumenge 24 de novembre vàrem realitzar la ruta de tardor per paratges de la Serra en els quals podem trobar paisatges preciosos durant l'època de la tardor. Ruta en la qual vàrem poder gaudir de la moto passant per espais a on la carretera transcorre paral·lelament a torrentets, i es pot gaudir de la vegetació i els seus colors de tardor.

A primera hora els mòbils sonaven demanant si havíem de fer la sortida, ja que el mati s'havia aixecat amb pluja. Però no hi ha por i amb notícies que per la zona de Palma ja s'aclaria ens vàrem veure per partir al Bar Es Pou.

El temps ens donava una treva i era hora de partir, era necessari passar per la benzinera i en Bernat i n'Andreu ens esperaven al Festival Park.

L'aturada per berenar la férem al Bar d'Establiments a on vàrem quedar ben contents del menjar.

A partir d'aquí començava la vertadera ruta, Esporles, Bunyola, curves i més curves per la vall d'Orient, Lloseta... El ritme va ser el que la nostra associació està acostumada a seguir ni massa aviat ni massa a poc a poc, és a dir, cada un com volia.

A Biniamar vàrem decidir aturar, a on aprofitarem per afinar algunes motos que no acabaven d'anar tot lo bé que li agradaria al seu propietari. Entre eina i eina ens vàrem adonar que no podíem acabar la volta sencera, així que decidirem enfilar cap a Inca per la població de Selva.

Arribats al Puig de Santa Magdalena ens retrobarem amb els socis que per un motiu o l'altre no els havia quedat més remei que venir directament al Restaurant.

Bon menjar, com ens te acostumat aquest establiment) i bona companyia.
Durant el cafè es va aprofitar per fer una mica de reunió i donar informacions vàries.
1. Per votació es va acordar la vestimenta nova de l'amlloret per a l'hivern i el seu preu. Es va acordar que durant 15 dies el President tindrà mostres de camises i jaquetes per a que els socis que no hagin vengut a la sortida puguin triar talla.
2. Es faran nous mocadors (Buffs)
3. La següent ruta que serà dia 4 de gener de 2014
4. El viatge 2014 que serà durant la segona quinzena de juliol
5. El nombre de sòcies i socis actuals i l'economia de l'associació.

La fosca avançava i es va donar per finalitzada la reunió i el dinar. La tornada cada un va prendre el seu camí de retorn a casa i els Lloritans acabarem la ruta fent un Paxaran a n'és Fasser i mirant la Formula 1.

Aprofitam per donar l'enhorabona a n'en Pep Paletes (Triumph) i n'Andreu (Honda Varadero) per les seves noves adquisicions, que les pugueu gaudir molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada