dimecres, 19 de febrer del 2014

ASSEMBLEA 2014

Diumenge 9 de febrer de 2014 es va dur a terme la ruta de l'assemblea 2014 que a la finalització d'aquesta es va celebrar l'assemblea anual de l'associació motera amb el dinar de germanor corresponent.
En total una dotzena de motos i una trentena de persones vàrem participar en aquesta ruta en que varem poder gaudir del bon temps.

Encara que dissabte plogués, el diumenge es va aixecar amb sol i llevat dels primers quilòmetres durant els quals varen haver d'anar amb una mica de precaució per trobar trams d'asfalts humits, la resta va estar en condicions per fer una rodada al ritme de l'amlloret.

La ruta va començar des de el punt oficial de les nostres rutes, el Pou de Lloret direcció cap a Montuiri per repostar i trobar-nos amb els nostres socis amics Maria Jose i Miquel. Amb les motos a punt, seguirem ruta cap a Porreres per anar a cercar el tram Porreres-Llucmajor el qual per desgràcia dels qui els i agraden les curves va ser l'únic tram humit de la ruta.

A Llucmajor s'uniren na Maite i en Toni per arribar tots plegats a Sa Rapita per fer una aturada per fer un cafè i la foto de grup.

Després del descans, seguirem ruta fins arribar a Santanyí a on per una despistada, un dels nostres socis no va continuar la ruta oficial i va haver de continuar sol fins a Lloret.

Arribada a Lloret sense cap altre problema ja ens esperaven els socis que no havien pogut venir a la ruta i es va començar l'assemblea.

A l'assemblea es va informar de lo següent:
1.    Darreres gestions que havia realitzat la directiva amb el banc.
2.    Estat econòmic de l'amlloret
3.    Renovació junta directiva 2014-2015
                        President: Jaume Arrom
                        Vicepresident: Joan Gili
                        Secretària: Sofia Alonso
                        Tresorer: Domingo Miralles
                        Vocals: Carlos Suau, Paco Alhama i Pep Fontirroig
4.    Properes activitats i rutes
5.    Viatge moter per a la segona quinzena de juliol per el continent Europeu.

Despres de la reunió es pasar al restaurant Es Pou Nou a on varem celebrar el dinar de germanor i el ja tradicional sorteig de regals, en el qual aquest any totes les sòcies i socis varen rebre l'obsequi d'un Buff amb el logotip de l'associació motera Lloret.

Una assemblea més un any més, aquest ja es el setè, enfilant el camí cap als 10 anys, amem si arribam i ho brufam fort.

Com sempre, un plaer compartir ruta amb vosaltres.


Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada