dimarts, 22 de desembre del 2009

COL-LABORACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ AMB EL PAGE REAL I ELS REIS

Hola socis i sòcies,

Vos envio aquest correu, i avui som la secretària no el Sherpa, per informar-vos que l'Ajuntament de Lloret ens ha demanat si podríem col·laborar com cada any acompanyant al Page Reial i a les seves Majestats els Reis.

DIA DEL PAGE: Ens han convocat el dia 27 de desembre a les 18h a davant el Bar Es Pou per sortir amb les motos i fer un parell de voltes, per avisar que ve el Page Reial a cercar les cartes dels nins. Per tant tots els que volgueu participar ens veiem al bar Es Pou a les 17.45 h. per a que així ens doni temps de veurer-nos i saludar-nos i després farem la volta acompanyant al Page. Enguany, com ja es va fer l'any passat en acabar la volta el forner farà un gran rosco per berenar, i l'Ajuntament posarà la xocolata.

DIA DELS REIS: I també ens ha demanat la col·laboració per a que acompanyem a la Cavalcada del Reis el dia 5 de gener horabaixa, aquest dia hem de veure a les 19.30h a davant el Centre de dia de Lloret, que és des d'on surtiran els Reis, per tant tots els que volgueu participar procurau ser allà davant en vers les 19.15 h.
Dues aclaracions, la primera, sobretot pels de part forana, només es farà una volta, per tant si vos fa peresa pujar ho entenem, i segona, que ningú ens ha dit res que després hi hagi sopar, per tant apelam a la bona voluntat de tots els nostres socis a l'hora de venir amb les motos i fer gresca.

SI PODEU CONFIRMAU A TRAVÉS DEL CORRREU QUI TENIU PENSAT VENIR AL PAGE I ALS REIS, PER TAL D'ESTAR UNA MICA ORGANITZATS. GRÀCIES.

ALTRES INFORMACIONS
Els propers dies penjarem a la plana web l'acta de la reunió que ha tingut la Junta Directiva i la convocatòria a una Assamblea de tots els socis, per tal de ratificar els acords en els que hem arribat com a Junta

Bones festes

Sofia Alonso
Secretària de l'amlloret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada