diumenge, 27 de desembre del 2009

EL CONCURS HA FINALITZAT

Hola companys de Jo Conec Mallorca el concurs de les 12 proves ja a acabat i a la pàgina WEB de l'associació motera podeu veure les classificacions. Han estat unes setmanes intenses què m'ho he passat molt bé pel joc, pel que he vist, pels comentaris i pel contacte amb vosaltres. UN AGRAÏMENT MOLT GRAN PER TOTS ELS QUE HEU CONCURSAT desinteressadament, heu demostrat, estar a l'altura TOTS, cada un dins les seves possibilitats, em sento orgullós de que l'associació motera tingui amics-socis-col legues, que coneixen Mallorca i que estan disposats a demostrar-ho. També demanar disculpes als que per motius diversos no tinguin les puntuacions desitjades que per manca de control vam tenir algun error si ens han avisat hem intentat solucionar.

Però ara ve el trist per motius diversos i justificats aquest any no hem pogut recollir premis per als concursants, però si he pogut recollir per una xocolatada el dia 3 de gener de les 19 a les 20 hrs.al Bar Es Pou Si us plau els que aneu a venir aviseu-me amb temps, ja que jo dissabte he d'avisar quants serem, i us demano que no sigui com l'any passat que es van apuntar molts i després no es van presentar i vam haver de pagar-ho tot. Si us plau apuntar abans de dia 1, i jo us confirmare i dir-me quants sereu, una abraçada per a tots i molts d'anys.

També recordar-vos que tots els que teniu moto, dia 27 de desembre a les 17,45 davant Es Pou anem a acompanyar el Page amb les motos com cada any i anem a lluir els nous ‘Guarda-pits’, els que no els tingueu els podeu demanar a Jaume de Dinàmic encara que no pertanyis a l'associació Motera. I recordeu que el dia 5 acompanyarem a SS.MM els reis mags d'orient a la cavalcada.

També els que no tingueu el Parenòstic de Lloret us recordem que és a favor de l'Agrupació de Protecció Civil de Lloret per recaptar fons per comprar material de la qual cosa us estarem molt agraïts si voleu podeu demanar-ho a Pere 639 612 362 i Jaume de Dinamic ( Valor 3 €)

Text: Biel Coherge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada